Vakantiehuis en appartementen in Spanje. Onroerend goed in Spanje

Venta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas Altea

110 Mtrs.

3 Bedrooms

NO Garage

Caculate huur

Bungalows of 3 slaapkamer in Altea. ( Ref. 26417 )

Prachtige bungalow met 3 slaapkamers en privézwembad in Altea Hills, in de buurt van Altea.

Deze bungalow met 3 slaapkamers is gelegen in de populaire stad Altea, Alicante. De ruime woonkamer is voorzien van een keuken en een comfortabele woonkamer met een televisie. Een slaapkamer op de eerste verdieping met veel lichtinval, doorlopend met twee zeer lichte slaapkamers op de tweede verdieping. Buiten heeft het terras een privézwembad, tafel en stoelen en een barbecue - ideaal om buiten te dineren op hete Altea-avonden! De woonwijk heeft een groot gemeenschappelijk zwembad met grote tuinen waar u comfortabel kunt zonnebaden.
Altea heeft veel goede restaurants, bars en clubs, naast vele winkels en bezienswaardigheden van historisch belang.
Enkele van de vele stranden ideaal voor gezinnen, waaronder het strand van Puerto Deportivo Luis Campomanes, de baai van Pueblo Mascarat en het prachtige strand van de stad Altea, liggen op 2 km afstand. van ons chalet.

Gelegen aan de rand van de stad Altea, in de 24 uur Altea Hills bewaakte residentiële gebouwen. Het chalet ligt aan de voet van de berg Altea Hills en is een perfecte plek voor buitenactiviteiten zoals wandelen, bergbeklimmen en mountainbiken. Er zijn veel mogelijkheden om watersporten te beoefenen, zoals zeilen, windsurfen en kanoën op de stranden van Puerto Deportivo Luis Campomanes of de stranden van Altea. In de omgeving zijn er ook verschillende sites die duikcursussen aanbieden. De steden Calpe, Benidorm en Finestrat zijn relatief dichtbij en ideaal om te winkelen, evenals verschillende musea, kunstgalerijen en andere toeristische attracties zoals het Terra Mitica Park.

Video

Huur

Accepteren alleen wekelijks of tweewekelijks boekingen van zaterdag tot zaterdag :

Entry om 17:00 (Contact voor meer info)

Vertrek om 10.00 uur (Contact voor meer info)

Prijs niet inbegrepen airconditioning (Contact voor meer info)

Prijs Cradle 24,00 € + tax (Contact voor meer info)

Prijs plagable bed 24,00 € + tax (Contact voor meer info)

Contact