Vakantiehuis en appartementen in Spanje. Onroerend goed in Spanje

Venta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas AlteaVenta Casas Altea

220 Mtrs.

4 Bedrooms

JA Garage

Caculate huur

Bungalows of 4 slaapkamer in Calpe2. ( Ref. 1122 )

Prachtige bungalow met 4 slaapkamers en gemeenschappelijk zwembad in Calpe.

Deze bungalow met 4 slaapkamers is gelegen in de populaire stad Calpe, Alicante. De ruime woonkamer is voorzien van een aparte keuken en een comfortabele woonkamer met tv. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en-suite gelegen op de eerste verdieping met grote helderheid en zeer ruim, verder met een andere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en zeer ruim. Boven hebben we 2 slaapzalen met elk twee eenpersoonsbedden, zeer ruim en licht. We hebben ook een badkamer op de bovenste verdieping en een andere op de verdieping lager. Het hele hotel is voorzien van airconditioning. Buiten heeft het terras een tafel en stoelen en een barbecue - perfect om buiten te dineren op warme Calpe-avonden! De woonwijk heeft een groot gemeenschappelijk zwembad met grote tuinen waar u comfortabel kunt zonnebaden.
Calpe heeft veel goede restaurants, bars en clubs, naast vele winkels en bezienswaardigheden van historisch belang.
Enkele van de vele stranden ideaal voor gezinnen, waaronder het zandstrand van Calpe en het strand van Boll de Calpe, allemaal naast de Peñon de Ifach. De afstand tot deze stranden is niet meer dan 1 km.

Gelegen aan de rand van de stad Calpe, in de woonwijk Jazmines. De villa ligt in een zeer rustige woonwijk en is een perfecte plek voor buitenactiviteiten zoals wandelen, bergbeklimmen en mountainbiken. Er zijn veel mogelijkheden om watersporten beoefenen zoals zeilen, windsurfen en kanoën op de stranden van Calpe. In de omgeving zijn er ook verschillende sites die duikcursussen aanbieden. De steden Altea, Benidorm en Finestrat zijn relatief dichtbij en ideaal om te winkelen, evenals verschillende musea, kunstgalerijen en andere toeristische attracties zoals het Terra Mitica Park.

Huur

Accepteren alleen wekelijks of tweewekelijks boekingen van zaterdag tot zaterdag :

Entry om 17:00 (Contact voor meer info)

Vertrek om 10.00 uur (Contact voor meer info)

Prijs niet inbegrepen airconditioning (Contact voor meer info)

Prijs Cradle 24,00 € + tax (Contact voor meer info)

Prijs plagable bed 24,00 € + tax (Contact voor meer info)

Contact